Tietosuoja

Päivitetty: 1.9.2019

Yrityksemme tallentaa ja käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen GDPR:n edellyttämällä tavalla.

Tietosuojaselosteen sisältöä voidaan muuttaa julkaisemalla uusi versio verkossa. Siksi suosittelemmekin tutustumaan tietosuojaselosteeseemme säännöllisesti.

Rekisterinpitäjä:

Yrityksen nimi: Kuuretki

Y-tunnus: 1870311-8

Osoite: c/o Taiga Colors, Unioninkatu 28, 00100 Helsinki

Puhelin: 040 569 4098

Rekisteriasioista vastaava henkilö:

Nimi: Jutta Kuure

Sähköposti: jutta.kuure@taigacolors.fi

Rekisterin nimi:

Yrityksen asiakkuuksien hoitoon liittyvä rekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Rekisterissä olevien tietojen säilytys perustuu joko asiakassuhteeseen yrityksemme kanssa, henkilöltä saatuun suostumukseen tietojen tallentamiseen tai yrityksemme oikeutettuun etuun kerätä tietoa liiketoimintamme edellytyksen kannalta.

Keräämme ja tallennamme tietoa asiakassuhteisiin perustuen tai liiketoimintaan liittyen mahdollisista uusista asiakkaista. Uusien mahdollisten asiakkaiden tietojen keruu perustuu yritystoimintaan ja keräämme itse tiedot.

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Käsittelemme henkilötietoja asiakkuuteen tai muun asiallisen yhteyden suhteen hoitamiseen, analysointiin sekä markkinointiin.

Toimintamme pohjautuu lailliseen liiketoimintaan, joten noudatamme myös EU:n lainsäädäntöä henkilötietojen tallentamisesta:

  • Tiedot, joita henkilöstä tallennamme ovat lainmukaisia, kohtuullisia ja läpinäkyvää käsittelyn osalta.
  • Tiedolla on käyttötarkoitussidonnaisuus – esimerkiksi tiedot, joita henkilöistä keräämme, ovat vain tiettyyn käyttötarkoitukseen sidottuja. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei siihen ole asianmukaista syytä.
  • Minimoimme tallentamamme tiedon – tallennamme vain tarpeellisen.
  • Pyrimme pitämään tietomme täsmällisinä.
  • Rajoitamme tiedon säilytystä – tiedoille on määritelty käyttöikä, jonka jälkeen ne joko automaattisesti tai rutiininomaisesti poistetaan, ellei säilytykselle ole lakiin perustuvaa syytä pitää.
  • Tallennamme ehyttä ja luotettavaa tietoa, esimerkiksi varmuuskopioiden kautta varmennettuna.

Rekisterin tietosisältö (henkilötietolomakkeiden kentät)

  • Etu- ja sukunimi
  • Yhteystiedot
  • Asiakkuuteen liittyvä muu tekstimuotoinen tieto
  • Markkinointilupa tai -kielto
  • Evästäiden kautta kerättävät tiedot

Tallennamme asiakassuhteeseen liittyen minimitiedot, johon tyypillisesti kuuluu henkilön yksilöity nimi, mahdollisesti yhtiö sekä kontaktitiedot kuten sähköposti ja puhelinnumero. Asiakkaista lisäksi ostohistoria.

Tietolähteet

Pääasiassa henkilön itsensä antamaa tietoa esimerkiksi ostaessaan verkkokaupasta tai tilatessaan uutiskirjeen. Lisäksi liiketoimintaan liittyen uusien asiakkaiden hankinnassa voimme käyttää esimerkiksi mediasta ja verkosta poimittuja nimiä, joihin voimme ottaa yhteyttä liiketoimintamielessä.

Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen

Tietoja voidaan rekisterinpitäjän harkinnan perusteella luovuttaa kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa yhteistyökumppaneillemme, jollei rekisteröity ole kieltänyt tietojen luovuttamista. Tietojen luovuttaminen yhteistyökumppaneille tapahtuu vain käyttötarkoituksiin, jotka tukevat rekisterin toiminta-ajatusta.

Luovutamme rajoitetusti henkilötietoja muille osapuolille – tämä käytännössä tarkoittaa oheista:

  • Käytämme sähköpostimarkkinointiin MailChimp-työkalua. Tallennettuna ovat vain nimi, yritys sekä sähköpostiosoite.

Tietojen luovuttaminen EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta osapuolille, jotka toimivat Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.

Tietoja luovutetaan palveluihin, jotka toimivat Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Tietojen siirrossa noudatetaan tietosuojalainsäädännön vaatimuksia ja jaamme näihin palveluihin tiedon minimoinnin ja riskien vähentämisen periaatetta noudattaen.

Rekisterin suojaus

Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin.

Tarkastusoikeus

Henkilöillä on mahdollisuus tarkistaa omat tietonsa rekisteristä olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme tai rekisterin yhteyshenkilöön.

18

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti Taiga Colors –verkkokaupan ostoskorin kautta. Ennen tilauksen lähettämistä näet yhteenvedon, jossa luetellaan tilatut tuotteet, tilauksen hinta ja toimituskulut. Samat tiedot ilmoitetaan myös sähköpostissa tilausvahvistuksessa. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusehdot
Taiga Colors –verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitusajat
Pankkiyhteyksistä riippuen toimitamme tilaamasi tuotteet pääsääntöisesti 1-5 työpäivän sisällä laskun maksamisesta. Ellei toisin mainita, sivuston tuotteet löytyvät suoraan varastostamme.

Toimitustavat
Toimitamme tilatut tuotteet postitse, pääasiassa paketteina, jolloin lähetyksillä on seurantakoodi. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan.

Maksutavat
Verkkopankissa voit maksaa usean eri pankin verkkotunnuksilla tai luottokortilla.

Peruuttamisoikeus
Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu. Ilmoita meille peruuttamispäätöksestäsi yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse, sähköpostilla tai verkkokaupan yhteydenottolomakkeella). Tilausvahvistuksesta löytyy myös linkki ladattavaan palautuslomakkeeseemme, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Peruuttamisoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Peruuttamisen vaikutukset
Jos peruutat tämän tilauksen, palautamme kaikki sinulta saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olet valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Palautuskustannuksista olet itse vastuussa. Pidätämme oikeuden olla palauttamatta suorituksia tuotteista, joita ei voi enää myydä uuden veroisina. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että sinulle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Tavarat on lähetettävä takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetät tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Virheellinen tuote
Vaikka tarkistamme jokaisen tuotteen ennen lähetystä, on silti mahdollista että tuotteessa on virhe. Ota yhteyttä, niin annamme ohjeet tuotteen palauttamiseksi. Käsittelemme reklamaation ja palautamme rahat mahdollisimman pian.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Muokattu 10.11.2018