Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä
Kuuretki (Y-tunnus 1870311-8)
Jalavatie 1
80110 Joensuu

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Jutta Kuure
Puhelin +358 40 569 4098
Sähköposti jutta.kuure@taigacolors.fi

Rekisterin nimi
Taiga Colors –verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään Taiga Colors –verkkokaupan asiakkaan asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakasrekisterin ylläpitoon sekä asiakasviestintään.

Tietoja voidaan käyttää Taiga Colorsin liiketoiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin, mainontaan, suoramarkkinointiin, sähköiseen suoramarkkinointiin, etämyyntiin ja markkinatutkimuksiin.
Rekisterin tietoja voidaan käyttää Taiga Colors –verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen.

Taiga Colorsilla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakas voi kieltää tietojen julkaisemisen ilmoittamalla siitä suoraan rekisterin yhteyshenkilölle.

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan sähköpostiosoite, nimi, osoite, puhelinnumero, yritys, toimitusosoite sekä tilaushistoria.

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan yhteystiedot tallennetaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Tietojen luovutus

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille.

Rekisterin suojaus
Rekisteriin liittyvät tietokannat ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaan.

Rekisterin käyttöoikeus on vain rekisterin yhteyshenkilöllä sekä niillä Taiga Colorsin työntekijöillä, joiden tehtäviin rekisteriasiat kuuluvat ja joille oikeus on erikseen myönnetty.

Muokattu 8.7.2015

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti Taiga Colors –verkkokaupan ostoskorin kautta. Ennen tilauksen lähettämistä näet yhteenvedon, jossa luetellaan tilatut tuotteet, tilauksen hinta ja toimituskulut. Samat tiedot ilmoitetaan myös sähköpostissa tilausvahvistuksessa. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusehdot
Taiga Colors –verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitusajat
Pankkiyhteyksistä riippuen toimitamme tilaamasi tuotteet pääsääntöisesti 1-5 työpäivän sisällä laskun maksamisesta. Ellei toisin mainita, sivuston tuotteet löytyvät suoraan varastostamme.

Toimitustavat
Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjattuna kirjeenä, pakettina tai ovelle -pakettina. Kaikki toimitustavat ovat siis seurattavissa lähetystunnuksella.

Maksutavat
Verkkopankissa voit maksaa usean eri pankin verkkotunnuksilla tai luottokortilla.

Peruuttamisoikeus
Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu. Ilmoita meille peruuttamispäätöksestäsi yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse, sähköpostilla tai verkkokaupan yhteydenottolomakkeella). Tilausvahvistuksesta löytyy myös linkki ladattavaan palautuslomakkeeseemme, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Peruuttamisoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Peruuttamisen vaikutukset
Jos peruutat tämän tilauksen, palautamme kaikki sinulta saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olet valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Palautuskustannuksista olet itse vastuussa. Pidätämme oikeuden olla palauttamatta suorituksia tuotteista, joita ei voi enää myydä uuden veroisina. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että sinulle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Tavarat on lähetettävä takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetät tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Virheellinen tuote
Vaikka tarkistamme jokaisen tuotteen ennen lähetystä, on silti mahdollista että tuotteessa on virhe. Ota yhteyttä, niin annamme ohjeet tuotteen palauttamiseksi. Käsittelemme reklamaation ja palautamme rahat mahdollisimman pian.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Muokattu 25.7.2015